Fuld gang i butikkerne i Eliselund

I uge 41 har vi tidligere prøvet at omdøbe Elise Smiths Skole til byen “Eliselund”, og igen i år skulle Eliselunds butikker bygges op. Vi kan med stor fornøjelse igen konstatere at iværksætteri, kreativitet, produktudvikling og ikke mindst sans for salg og markedsføring er noget elever på Elise Smiths Skole – Eliselund – har fuldstændig styr på og er rigtige dygtige til.

Personale fra alle årgange skulle opbygge en butik og stå for alle detaljer vedrørende butikkens succes. På den måde udnyttedes alle fordelene ved det store fællesskab, og vi fik mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende på tværs af årgangene.

Eleverne nyd i særdelshed også at besøge de andre butikker på skift og handle hos hinanden. 

Tak for besøget til jer forældre der besøgte og handlede i byen torsdag og fredag. Børnene var meget spændte og stolte, og dagene var heldigvis ikke kun indbringende men på alle måder også meget vellykkede.

Se mere på forsiden under “Hverdagsglimt”