Liv og “gang i den” i vores nye bevægelsessal

Nu står vores vildt flotte tilbygning endelig færdig. En ekstra etage ovenpå vores gymnastiksal, som i øvrigt også har fået en omfattende renovering/nyistandsættelse med nye redskaber hele vejen rundt, som man siger.

Se link for billeder: Hverdagsglimt

Den helt nye etage rummer perfekte muligheder for dans, bevægelse, drama og fællessamlinger. De æstetiske rammer og ikke mindst udsigten over byens tage vil være stærkt motiverende og fremmende for deltagelse i det positive fællesskab. Vi glæder os til at bruge lokalet.

Foruden at den nye etage nærmest har skabt en helt ny gymnastiksal, så har byggeprocessen også haft vidtrækkende konsekvenser for faget “Sløjd/håndværk og design”. Dette fagområde har fået helt nye lokaler nederst i det nye bygningsafsnit, hvor alt inventar og maskiner er nyt og udbygget. Billederfra dette lokale senere.

Man kan roligt påstå, at skolen har fået en ekstremt flot og funktionsdygtig tretrinsraket, som vil skabe stor motivation for fordybelse og engagement indenfor fagområderne til stor glæde for både elever og undervisere.